Logo
Imprimă această pagină

RESTRICŢII de trafic în Ungaria: Camioanele nu pot intra în ţara vecină timp de 24 de ore

RESTRICŢII de trafic în Ungaria: Camioanele nu pot intra în ţara vecină timp de 24 de ore

Camioanele a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone nu pot intra în Ungaria începând de miercuri seara până joi seara, întrucât în ţara vecină „Ziua Tuturor Sfinţilor” este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Potrivit Poliţiei Bihor, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că, începând de miercuri, ora 23.00 (ora României) până joi, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că joi este „Ziua Tuturor Sfinţilor”, declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Pentru aceeaşi categorie de autovehicule, pe teritoriul Ungariei se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sâmbătă, 3 noiembrie, ora 23.00 (ora României) până duminică, ora 23.00 (ora României).

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.