Restricţia de pe DN 5 pentru autovehiculele de peste 12 tone care circulau spre Bulgaria, prin PTF Giurgiu - Ruse, a fost ridicată

Restricţia de pe DN 5 pentru autovehiculele de peste 12 tone care circulau spre Bulgaria, prin PTF Giurgiu - Ruse, a fost ridicată

Restricţia impusă, miercuri, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 12 tone care circulau pe DN 5 spre Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Ruse, a fost ridicată, anunţă Centrul Infotrafic.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că a fost ridicată restricţia de tonaj instituită pe DN 5, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone care circulau spre Bulgaria, prin P.T.F. Giurgiu - Ruse.

Anterior, Centrul Infotrafic anunţase că, din cauza căderilor masive de zăpadă, autorităţile bulgare au luat decizia restricţionării autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone pe DE 85, între Ruse şi Byala, respectiv DE 70, între Ruse şi Razgrad.

Din acest motiv, a fost impusă restricţia de tonaj şi pe teritoriul ţării noastre, pentru autovehiculele grele care se deplasează spre Bulgaria prin DN 5 - P.T.F. Giurgiu - Ruse, anunţa Centrul Infotrafic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.