Logo
Imprimă această pagină

Răzvan Cuc ia cu el 35 de directori din CNAIR

Răzvan Cuc ia cu el 35 de directori din CNAIR

Ministrul Transporturilor Răsvan Cuc a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate, el estimând că vor fi realizate anual. economii considerabile.

”Vineri a avut loc Consiliul de Administraţie de la CNAIR şi am promis că o să urmeze nişte restructurări masive. Acest lucru s-a întâmplat, monştri sacri din infrastructură şi oameni care erau de o viaţă pe funcţii de directori adjuncţi, directori generali adjuncţi, şefi de serviciu şi aşa mai departe, parte din ei şi-au pierdut posturile pentru că s-a făcut o restructurare. 35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Companiei de Autostrăzi. este o măsură curajoasă pe care a luat-o directorul general de la CNAIR, dar o măsură care se impunea pentru că de multe ori, aşa cum vă spuneam, am văzut că erau nenumărate semnături pe o hârtie care trebuia în general să parcurgă un circuit foarte simplu pentru implementarea proiectelor”, a declarat ministrul.

Conform lui Cuc, economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.
”Lucrul cel mai important este că în urma acestor restructurări şi reduceri de posturi de conducere, CNAIR va economisi anual la fondul de salarii, 3 milioane de euro. Deci 3 milioane de euro care se vor duce în partea de întreţinere de drumuri, în alte proiecte care trebuie să prindă contur în cadrul Companiei.”, a explicat el.
Răsvan Cuc susţine că viitorul ministru al transporturilor primeşte o companie ”la cheie”.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.