Război uriaș în guvern pentru numirea de la „Transporturi”

Război uriaș în guvern pentru numirea de la „Transporturi”

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan ar fi ridicat, marți, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului, varianta organizării unui Congres de alegeri în partid în acest an, spun surse din partid.

Potrivit surselor citate, o variantă lansată în ședința CEX PSD se referă inclusiv la restructurarea Guvernului.

 


Scandalul a pornit de la faptul că deputatul Răzvan Cuc este în cărți pentru ministerul Transporturilor, deși acesta nu este susținut de organizația Giurgiu care l-a susținut pentru un mandat de deputat. Cuc s-ar fi transferat recent la organizația PSD Neamț ca să poată fi numit în Guvern.

Oprișan ar fi spus, în ședința CEX, că artificiul cu transferul lui Cuc este un fel de „mangleală”, mai spun sursele citate.

Înainte de ședința PSD, întrebat cum comentează faptul că Răzvan Cuc, deputat de Giurgiu, nu este susţinut de organizaţia din care face parte pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Oprişan a răspuns: "Dacă un ministru nu este susţinut de organizaţia din care provine înseamnă că este o imensă problemă".

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat marţi că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe senatorul Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, şi nu pe deputatul Răzvan Cuc.

Social-democraţii se reunesc marţi, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a stabili nominalizările pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.