Logo
Imprimă această pagină

Video: Premiul CNAIR la Gala Premiilor Siguranței Rutiere 2017: ALEXANDRU LANCUZOV Recomandat

Video: Premiul CNAIR la Gala Premiilor Siguranței Rutiere 2017: ALEXANDRU LANCUZOV

Premiul a fost decernat de purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu: “Premiul este acordat unui ziarist profesionist, riguros, atent la detalii, din punctul nostru de vedere, uneori, chiar prea atent la detalii, care serveşte deopotrivă atât misiunii publice, instituţiei media la care lucrează, cât şi interesului cetăţenilor. În acelaşi timp, se poartă cu delicateţe în relaţia cu instituţiile statului”.

Premiul a fost ridicat de Alexandru Lancuzov, jurnalist la Societatea Română de Radiodifuziune: “Remarc că, cel puţin în ultima perioadă, şi criticile constructive sunt apreciate. Până la urmă, cu toţii trebuie să dăm dovadă de transparenţă şi o simţim, în ultimul timp. Nu putem fi decât parteneri ai Companiei de Drumuri. Mulţumesc organizatorilor. Apreciez stăruinţa asupra unei chestiuni atât de importante precum siguranţa rutieră, mai ales că –aşa cum spunea domnul chestor Brăcea– ne-am asumat ca, până în 2020, să reducem la jumătate numărul accidentelor rutiere”.

În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.

Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, Directorul General al Vesta Investment.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.