Logo
Imprimă această pagină

PREMIILE PENTRU EXCELENȚĂ ÎN TRANSPORTUL RUTIER 2018 Recomandat

PREMIILE PENTRU EXCELENȚĂ ÎN TRANSPORTUL RUTIER 2018

A decernat premiile Emil Pop, Director General Revista TIR:

„Premiile pentru Excelență 2018 merg în acest an la Viorel Angelescu, directorul general Vio Transgrup, pentru corectitudinea cu care își tratează patenerii de afaceri, angajații și colaboratorii; Ionel Cipere, director general Practicom, probabil firma cu cea mai mare flotă de transport cu capital românesc din București; Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimp, o firmă care, anul acesta, a ajuns la peste 250 de camioane licențiate; Mircea Mănescu, directorul general al Ahead Logistic, o companie de transport, logistică și expediții care a crescut frumos, bazându-se pe câștigarea, în timp, a încrederii propriilor clienți; George Niță, director general Holleman, cea mai importantă companie de transport agabritic ce are capital majoritar românesc. Echipa domnului Niță a montat un mare număr dintre eolienele pe care le vedem la noi, în țările din jur și vestul Europei. Premiul de Excelență în Transporturi îi este acordat și lui Decebal Popescu, CEO-ul care, susținut de acționarul firmei, a reușit să reinventeze Cartrans Preda. Conducerea acestei companii a înțeles că, pe termen mediu și lung, investiția în tehnologie și oameni este cartea câștigătoare. Radu Spirea directorul general Vesta Investment, cea mai mare companie de semnalizare rutieră din România și una dintre cele mai mari din Europa de Est. Domnul Spirea a creat și un mare număr de locuri de muncă, pe o piață unde cei mai mulți se ocupă cu importul din Asia. Am să ofer Premiul de Excelență în Transporturi și UNTRR, organizația patronală care, de 27 de ani, se bate pentru drepturile transportatorilor români”.

Viorel Angelescu, directorul general Vio Transgrup: „Nu știu dacă o să fiu în stare să leg cuvintele. M-am simțit onorat să fiu invitat de revista dumneavoastră și de dumneavoastră, domnule Emil Pop. Acum, sunt copleșit să fiu pe aceeași scenă cu maestrul Arșinel. Vă doresc un an nou plăcut! 2017 să fie ultimul în care ne-am zbătut, în care am încercat să răzbatem în această Europă a tuturor. Anul viitor să aducă numai vești bune și realizări!”.

Ionel Cipere, administrator Practicom: „O mențiune vreau să fac. Nu sunt director general. Postul este liber. Suntem trei parteneri care muncim cot la cot, ca un singur om”.

Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimp, a fost reprezentat de Răzvan Radu, manager flotă: „Nu vă voi reține mult. Am doar câeva lucruri de spus. Mulțumim organizatorilor pentru invitație și premiu. Suntem onorați să ne găsim în acest top, alături de companii importante de transport din România, într-un climat concurențial ce nu iartă pe nimeni. Este esențial să investim susținut în calitatea serviciilor noastre. La Dolo Trans Olimp vom continua să definim ceea ce înseamnă servicii de transport de calitate”.

Mircea Mănescu, director general Ahead Logistic: „Mulțumim pentru premiu, ne onorează. Ne dorim ca anul viitor să fie mult mai bun decât acesta!”.

George Niță, director general Holleman: „Mulțumesc revistei TIR pentru onoarea acordată și promit că vom continua la fel de bine!”.

Decebal Popescu, CEO Cartrans Preda. „Cum spunea și Viorel mai devreme, e greu să ne găsim cuvintele pe aceeași scenă cu maestrul Arșinel. Profit de ocazie pentru a vă spune un secret. În 1997, dădeam examen la Academia de Teatru. Am ajuns în ultima etapă unde Dem Rădulescu a decis că nu e de mine teatrul. Și bine a făcut! Azi, am ajuns pe o scenă dintr-un teatru cu renume din România, primind un premiu pentru transporturi. Vă mulțumesc! A fost un an greu, ca și ultimii cinci-șase, nimic deosebit. Ne luptăm cu un cadru european potrivnic transportatorilor est-europeni. Peste toate, mai vin și aceste nebunii din ultima vreme din România. Noi nu trăim în România, ci supraviețuim în România!”.

Radu Spirea, director general Vesta Investment: „Sunt foarte emoționat. E greu, vorbim de supraviețuire. Ne luptăm din greu cu concurența străină, care de cele mai multe ori nu este loială. Încercăm, și îi spuneam asta și maestrului Arșinel, nu doar că dăm de lucru la peste 250 de oameni, dar și să creștem gradul de siguranță a circulației și acesta este un sentiment deosebit. Toți vrem profit. Dar una este să faci profit vânzând siguranță rutieră și alta este să faci profit din vodcă. Este un sentiment deosebit din acest punct de vedere. Din nefericire, reducerea investițiilor publice ne lovește și pe noi, cei care suntem legați de infrastructură. Să sperăm că se va remonta această treabă. Deși avem o țară care are atât de mare nevoie de semnalizare rutieră corespunzătoare, suntem nevoiți să ne îndreptăm atenția în afara granițelor”.

Constantin Isac, vicepreședintele UNTRR: „Suntem extrem de onorați pentru primirea acestui premiu. Mulțumim revistei TIR, celor prezenți în sală, membrilor noștri pentru acest premiu. Vreau să vă spun că aceste mulțumiri le aduc în numele Consiliului Director al Uniunii, în numele secretarului general, domnul Radu Dinescu, în numele colegilor din Executiv. Vă asigur că Uniunea face, zi de zi, eforturi foarte mari spre rezolvarea problemelor care ne sunt aduse dinspre transportatori și care, de fiecare dată, se transformă în obiective de rezolvat pentru noi. Adevărat este că rezultatele nu sunt pe măsura eforturilor noastre, dar, așa cum am discutat în această seară, mediul în care ne desfășurăm acivitatea este extrem de dificil. Ne mulțumește faptul că și pe această scenă sunt oameni care, de cele mai multe ori, au fost împreună cu noi la negocieri, în lupta pentru rezolvarea acestor probleme și, de cele mai multe ori, am izbândit”.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.