Logo
Imprimă această pagină

Polițiștii de la TRANSPORTURI în acțiune

Polițiștii de la TRANSPORTURI în acțiune

Poliţiştii de la transporturi au acţionat, în ultima săptămână, în peste 800 de staţii de cale ferată, aeroporturi, porturi, rute feroviare şi navale pentru creşterea gradului de siguranţă a călătorilor, ocazie cu care au fost întocmite 27 de dosare penale, informează IGPR.

''În perioada 3 - 10 noiembrie, Poliţia Transporturi a continuat acţiunile la nivel naţional pentru menţinerea siguranţei în domeniul transporturilor aeriene, navale şi feroviare''.

Astfel, în această perioadă, poliţiştii au patrulat în 318 staţii de cale ferată, 326 de trenuri de călători şi au asigurat măsurile de siguranţă în 188 de aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost întocmite 27 de dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere, loviri sau alte violenţe, contrabandă, infracţiuni în domeniul silvic sau ucidere din culpă.

Au fost efectuate 2 percheziţii, identificate 10 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale, în 2 cazuri acestea fiind arestate preventiv, au fost depistate 4 persoane urmărite la nivel naţional, 2 minori lipsiţi de supraveghere, un autoturism dat în urmărire şi o persoană cu probleme psihice, precizează IGPR.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizării 4.340 de ţigarete, 3.672 de bidoane cu ulei de motor susceptibil a fi contrafăcut, peste 2 tone de cereale, 10,7 metri cubi de lemn, precum şi alte bunuri în valoare de 5.410 lei.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.