Logo
Imprimă această pagină

Poliția caută un șofer de camion care a lăsat o șoferiță încarcerată și a fugit Recomandat

Poliția caută un șofer de camion care a lăsat o șoferiță încarcerată și a fugit

La trei zile după un accident în care o femeie a fost la un pas să-și piardă viața, poliția din Austria încă îl caută pe șoferul de TIR care a provocat evenimentul, scrie Krone. E posibil să fie un camionagiu român sau polonez, a anunțat un agent.

Accidentul a fost unul spectaculos și neobișnuit în același timp și a avut loc marți seară în Unterlandul tirolez. O șoferiță de 59 de ani a ieșit cu mașina de pe șosea lângă Thiersee (districtul Kufstein), după ce un camion a intrat pe bandă din sens opus, și a căzut 50 de metri pe un terasament abrupt, în pădure. Mașina s-a oprit pe plafon, femeia a rămas prinsă în epavă. Șoferul camionului a fugit. Incidentul dramatic s-a petrecut când șoferița mașinii de mici dimensiuni mergea în direcția de coborâre a șoselei, în jurul orei 18.40. Într-o curbă la dreapta, un camion a venit spre femeie, care a virat neobișnuit de mult spre marginea șoselei. „Pentru a evita o coliziune, a pus mașina în marșarier și a dat înapoi câțiva metri”, au stabilit ulterior polițiștii. Dar mașina a trecut de marginea drumului și a căzut aproximativ 50 de metri pe terenul forestier abrupt. Mașina a aterizat pe plafon, iar femeia a rămas încarcerată.
Șoferița a putut să sune de pe telefonul mobil și să-și alerteze fiica, iar aceasta a anunțat poliția. „Am salvat femeia cu ajutorul pompierilor”, a declarat Gerhard Radlherr, managerul local al serviciului de salvare montană Kufstein. Pompierii s-au aflat la locul accidentului cu trei autovehicule și 25 de oameni, echipa de salvare cu două autoturisme și un total de nouă persoane. Între timp, polițiștii îl caută în continuare pe șoferul de camion care a provocat accidentul. „Trebuie să fi fost un camion polonez sau românesc. Potrivit martorilor, șoferul s-a oprit după locul accidentului și a aprins luminile de avarie. Apoi a mers mai departe”, spune un ofițer. Este greu de imaginat că nu observase accidentul. (libertatea.ro)


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.