Logo
Imprimă această pagină

Pieton care circula pe carosabil, lovit de camion Recomandat

Pieton care circula pe carosabil, lovit de camion

Un pieton a fost lovit de un TIR în noaptea de luni spre marți. Acesta circula pe partea carosabilă, pe DN14, în afara localității Brateiu.


„La data de 18.01.2022, in jurul orei 03:25, pe DN14, în afara localității Brateiu, s-a produs un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Politiștii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca pietonul, un bărbat de 41 de ani din Brateiu, circula pe partea carosabila în momentul în care a fost surprins și accidentat de șoferul unui ansamblu TIR, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Harghita.

„S-a procedat la extragerea victimei de sub capul tractor și predarea acesteia echipajului SAJ în stare de seminconstiență și cu politraumtisme. Bărbatul de aproximativ 41 de ani a fost transportat la CPU Mediaș și ulterior la UPU Sibiu”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Conducătorul ansamblului auto a fost testat, rezultatul fiind negativ.

Politiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier. (oradesibiu.ro)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.