Logo
Imprimă această pagină

Peste o treime dintre transportatori vor să se extindă în alte state Recomandat

Peste o treime dintre transportatori vor să se extindă în alte state

Mai mult de o treime din companiile europene de transport rutier se gândesc să își extindă operațiunile în alte țări, Marea Britanie fiind în capul listei, potrivit unui sondaj.

Documentul AICI

În ciuda provocărilor din anul trecut - noile reglementări, impactul Brexitului și întreruperea afacerilor cauzate de Covid - companiile de transport chestionate în Irlanda, Spania, Italia, Germania și Polonia se gândesc la expansiune.

Treizeci și opt la sută dintre factorii de decizie care transportă mărfuri în Regatul Unit au declarat că firma lor are în vedere în prezent mutarea sau stabilirea de noi baze în Regatul Unit.
Marea Britanie a fost urmată îndeaproape de Italia (31%), Germania (30%), Polonia (30%) și Spania (26%) ca alte destinații în care companiile de transport aveau în vedere lansarea sau extinderea operațiunilor.
În timp ce dorința de a se extinde în alte țări europene poate fi parțial determinată de oportunități, unele companii sunt obligate să își reconsidere modelele de afaceri din cauza modificărilor normelor referitoare la dreptul săptămânal de odihnă pentru șoferi.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.