Logo
Imprimă această pagină

Patronii unei firme de transport, reținuți în cazul unui camion cu televizoare în valoare de 350.000 de euro, care a fost dat dispărut

Patronii unei firme de transport, reținuți în cazul unui camion cu televizoare în valoare de 350.000 de euro, care a fost dat dispărut

Două persoane, soţ şi soţie, patronii unei firme de transport din județul Dâmboviţa au fost reţinute ieri de polițiști în cazul unui camion cu televizoare dat dispărut săptămâna trecută. 

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş susțin că au dovezi care stabilesc legătura dintre cei doi şi dispariția camionului plin cu televizoare în valoare de 350.000 de euro.

Cum s-au întâmplat faptele

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, firma de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Camionul cu televizoare a plecat din localitatea Chitila (de lângă Bucureşti), acolo unde se afla depozitul, şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda, dar acesta nu a mai ajuns la destinaţie.

Omul de afaceri din Argeş a depus plângere penală, iar, în cadrul dosarului deschis pentru înşelăciune, au fost făcute, vineri, percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa. Potrivit anchetatorilor, patronul firmei de transport din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Aceleași surse din anchetă precizează că înşelătoria a fost pusă la cale chiar de către patronii firmei de transport, existând suspiciuniea că televizoarele au fost vândute pe piaţa neagră.

Patronul firmei de transport oferise și o recompensă, în vederea găsirii camionului, anunțul fiind făcut pe pagina sa de Facebook. „Acest camion a dispărut cu marfa (televizoare), remorca are nr. de înmatriculare DB 12 BSA ofer recompensa 50.000 (nu se specifică dacă este vorba de lei sau euro -n.r.) pentru găsirea acestuia și a mărfii (în special marfa). Orice informație poate fi utilă. Mulțumesc.”, este anunţul postat de patron pe rețeaua de socializare.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.