Logo
Imprimă această pagină

Pârul Rece. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat. Plan roşu de intervenţie Recomandat

Pârul Rece. Un autocar cu 29 de copii s-a răsturnat. Plan roşu de intervenţie

Un autocar la bordul căruia se aflau 29 de copii şi 24 de adulţi s-a răsturnat, duminică dimineaţă, pe DN 73A, în zona Pârâul Rece.

Accidentul a avut loc în timp ce autovehiculul circula pe sensul spre Râşnov. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie şi au trimis la faţa locului zeci de salvatori.
La fața locului s-au deplasat 7 echipaje SMURD, 4 echipaje SAJ, 1 echipaj de descarcerare grea, 3 echipaje cu apă și spumă (două dintre echipajele cu apa și spumă au și modul de descarcerare).
Inițial, a fost trimis un elicopter, SMURD si ATPVM Covasna, dar au fost întoarse din drum deoarece nu se mai impunea deplasarea lor la fața locului.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, în judeţul Braşov, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 73A, la kilometrul 10, unde un autocar, care se deplasa dinspre Predeal spre Râşnov, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane, cărora le sunt acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.