Logo
Imprimă această pagină

OLANDA: TRANSPORTORII CER CA RESTAURANTELE RUTIERE SA NU SE ÎNCHIDĂ, GUVERNUL REFUZĂ Recomandat

OLANDA: TRANSPORTORII CER CA RESTAURANTELE RUTIERE SA NU SE ÎNCHIDĂ, GUVERNUL REFUZĂ

Transportatorii din Olanda au cerut ca restaurantele de pe șosea să rămână deschise, dar cererea nu a avut niciun efect: restaurantele de pe șosea rămân închise.

Ministrul Cora van Nieuwenhuizen nu va face o excepție pentru restaurantele de pe șosea: la fel ca toate celelalte unități de catering, acestea trebuie să rămână închise.
Restaurantele de pe șosea pot oferi meniuri de luat acasă. Ministrul a anunțat acest lucru ca răspuns la solicitarea „Ajutați șoferii profesioniști să ia o masă caldă și să facă duș”.
Jurrian Visscher de la Roadrunner din Oudleusen nu va renunța. În colaborare cu Sandra van Schaeren de la Wegrestaurant Malden, a lansat o campanie pentru ca presa și politicienii să acorde cât mai multă atenție poziției șoferilor. Pentru că, în ciuda faptului că șoferii sunt descriși ca un „grup profesional crucial”, guvernul îi exclude acum.
În această săptămână, un reportaj de televiziune Nieuwsuur a fost filmat la restaurantul de pe șosea Visscher, acordând atenție poziției șoferilor. În timpul înregistrării, parlamentarul european Vera Tax (PvdA) a fost de asemenea prezent. Ea a trimis o scrisoare ministrului Cora van Nieuwenhuizen cu solicitarea explicită de a menține oricum restaurantele deschise pentru șoferi.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.