O tânără fără permis nu a acordat prioritate unui CAMION. Urmarea...

O tânără fără permis nu a acordat prioritate unui CAMION. Urmarea...

Un tânăr din Alba, aflat la volanul unui TIR, a fost implicat într-un accident rutier, luni, în judeţul Sibiu. O femeie care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere nu i-a dat prioritate, la ieşirea dintr-o parcare, iar cele două autovehicule s-au lovit.

Potrivit IPJ Sibiu, luni, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe raza localității Slimnic, pe strada Principală.

La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 41 de ani, domiciliată în orașul Ocna Sibiului, a pătruns dintr-o parcare pe strada Principală fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un ansamblu tir condus regulamentar dinspre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Alba.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia nu deține dreptul de a conduce, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.