O remorcă de camion, pierdută în mijlocul unui oraș. Poliția nu găsește proprietarul

O remorcă de camion, pierdută în mijlocul unui oraș. Poliția nu găsește proprietarul

Privelişte mai neobişnuită în traficul din Chişinău. Pe strada Petricani, la intersecţie cu strada Mirceşti, chiar în mijlocul drumului, cineva şi-a “uitat” remorca de la TIR! Imaginile au ajuns şi în atenţia noastră, motiv pentru care am decis să aflăm ce exact s-a întâmplat acolo în seara zilei de ieri.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că autorităţile au fost sesizate despre obstacol în jurul orei 20:00. Unui camion marca DAF i-a căzut remorca, primul oprindu-se la câţiva metri distanţă, conform imaginilor video înregistrate de un martor.

Un echipaj al Secţiei documentare accidente rutiere, care s-a deplasat la faţa locului, a stabilit că TIR-ului i-a cedat mecanismul de cuplare a remorcii cu cap tractorul, iar alţi participanţi la trafic nu au fost puşi cumva în vreo situaţie de accident.

După acumularea și stabilirea tuturor circumstanțelor celor întâmplate, agentul constatator va lua o hotărâre de sancţionare sau nu, conform legislației, a camionagiului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.