O mașină a deparat și a intrat într-un TIR. Un mort

O mașină a deparat și a intrat într-un TIR. Un mort

Reprezentanții ISU Vâlcea anunță că doar una dintre victimele accidentului produs sâmbătă pe DN 67, în Bunești, a murit, cealaltă fiind preluată de un echipaj medical și dusă în comă la spital. Explicațiile au venit după ce, inițial, informația a fost că două persoane și-au pierdut viața.

Reprezentanții ISU Vâlcea au transmis că doar una dintre victimele accidentului petrecut la Bunești, dintre un camion cu lemne și o mașină, a murit, iar o altă persoană a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital în comă. Inițial, reprezentanții ISU Vâlcea au transmis că ambele persoane au murit.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce mașina a derapat și a lovit camionul.

Doi oameni au murit, sâmbătă, pe DN 67, în localitatea Bunești, județul Vâlcea, după ce un autoturism a derapat și a lovit un camion care transporta material lemnos. În zonă ninge viscolit și este zăpadă pe carosabil.

Potrivit Poliției Vâlcea, accidentul s-a produs pe DN 67, în localitatea Bunești, județul Vâlcea.

„Accidentul rutier s-a produs între un autotir ce transporta material lemnos și un autoturism, cel din urmă derapând din cauza condițiilor meteo, respectiv strat de zăpadă depus pe carosabil”, a transmis Poliția Vâlcea.

În urma impactului, cele două persoane aflate în autoturism au suferit răni grave și, deși paramedicii au încercat manevre de resuscitare, acestea nu au reușit, fiind declarat decesul.

 

Traficul ruier este blocat pe sensul Râmnicu Vâlcea – Horezu, până la efectuarea cercetărilor polițiștilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.