O autospecială de pompieri implicată într-un accident cu un rănit

O autospecială de pompieri implicată într-un accident cu un rănit

O autospecială aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a fost implicată, marţi dimineaţa, într-un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Potrivit ISU, autospeciala de pompieri a lovit violent o maşină marca Dacia Logan în timp ce se deplasa la o intervenţie şi avea pornite semnalele acustice şi luminoase. În urma accidentului, o persoană care se afla în Dacia Logan a fost rănită, iar maşina a fost grav avariată.

"Astăzi (marţi - n.r), în jurul orei 6,40 am fost informaţi despre producerea unui incendiu la o casă de pe Aleea Strugurilor, din Iaşi. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Detaşamentului 2 Pompieri Iaşi. În timpul deplasării, autospeciala Volvo a fost implicată într-un accident în urma căruia un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost inconştient. Menţionez că autospeciala se deplasa la locul intervenţiei având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Gabriel Covăsneanu.

La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, care a acordat primul ajutor, a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie pentru a cerceta cum s-a produs accidentul.

"Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.