Logo
Imprimă această pagină

O ambulanță aflată în misiune a fost lovită de un CAMION de Școală

O ambulanță aflată în misiune a fost lovită de un CAMION de Școală

O ambulanţă care se afla în misiune pentru a prelua o pacientă însărcinată a fost lovită de un camion-școală în municipiul Vaslui. Bărbatul care a provocat accidentul susținea proba practică a examenului de obţinere a permisului auto, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că ambulanţa avea semnalele luminoase şi acustice pornite în momentul în care a avut loc evenimentul rutier.
Din cauza lipsei de experiență, candidatul care susținea, sâmbătă, proba practică a examenului de obținere a permisului auto a frânat brusc camionul-școală, în fața autospecialei.

"Au fost implicate o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean, care se deplasa la o intervenție în localitatea Gârceni și un autocamion folosit de școlile de șoferi. Ambulanța era în misiune, cod galben, mergea să preia pe cineva, erau în mașină șoferul și o asistentă medicală, se deplasa într-o suburbie a municipiului Vaslui, pe direcția Vaslui-Bacău, pe strada Mihail Sadoveanu. Mergea în regim prioritar, avea pornite semnalele acustice și luminoase. Pe strada Mihail Sadoveanu a lovit un autocamion-școală. Nu au rezultat victime. Ambulanța era condusă de un șofer de 54 de ani, din Vaslui, iar acel autocamion era condus de un bărbat de 21 de ani, din Vaslui, se derula un examen. Se pare că autocamionul ar fi avut o oprire neregulamentară, care a cauzat evenimentul", a spus Gheorghiță.

Femeia însărcinată a fost preluată de o altă ambulanță.

În camionul-școală se afla și un examinator din cadrul Serviciului de Permise.

Pentru a face față solicitărilor, proba practică se desfășoară și în weekend, la Vaslui.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.