Ministrul Transporturilor amenință directorii că îi dă afară

Ministrul Transporturilor amenință directorii că îi dă afară

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-a anunţat duminică pe directorul CNAIR Narcis Neaga şi pe directorii Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri că aşteaptă o execuţie bugetară de 50% până la sfârşitul lunii iunie şi de 100%, la finalul anului.

Ministrul a convocat o şedinţă, la sediul ministerului, cu directorii, despre starea actuală a infrastructurii, măsurile întreprinse pentru creşterea siguranţei în trafic şi problemele întâmpinate în relaţia cu constructorii.

”Nu pot să fiu de acord ca ministerul să dea socoteală pentru ceea ce dumneavoastră nu faceţi. Cred că dumneavoastră, în calitatea de directori DRDP, trebuie să vă mobilizaţi mai bine şi să rezolvaţi problemele care apar. Trebuie ca programul de birou să îl reduceţi la minim şi să fiţi prezenţi pe şantiere. I-am cerul domnului director general să găsească o modalitatea în care să vă evalueze performanţele cât mai des, iar cei care nu fac faţă să lase locul pentru cei competenţi. Astfel, aştept să văd la dumneavoastră o execuţie bugetară de 50% până la sfârşitul lunii iunie şi 100%, la finalul anului. Singura dumneavoastră susţinere pentru funcţia pe care o ocupaţi este calitatea muncii prestate. Acum suntem în momentul în care nimeni din această ţară nu mai are răbdare. Toţi românii vor să vadă că banii lor se duc şi în drumuri şi autostrăzi de calitate. Cu toţii ne dorim să circulăm prin ţară mult mai repede. Iar anul acesta, avem banii necesari pentru investiţii în infrastructură. Mai avem de aşteptat doar aprobarea bugetului. Dacă aveţi probleme cu constructorii trebuie să ni le spuneţi. Este bine să ne precizaţi şi soluţia şi fiţi siguri că dacă este una rapidă şi conform legii, o vom aplica. Trebuie să înţelegeţi că dacă nu vă faceţi treaba, veţi răspunde”, a declarat Răzvan Cuc, conform unui comunicat al instituţiei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.