Ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer: șoferii de camion sunt eroii zilelor noastre

Ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer: șoferii de camion sunt eroii zilelor noastre

Pe pagina oficială a Ministerului Transporturilor și Tehnologiei Digitale, Andreas Scheuer a adus un elogiu șoferilor de camion:

„Mulți oameni abia acum conștientizează că șoferii noștri de camioane sunt adevărații eroi ai vieții de zi cu zi - nu numai de la criza Coronavirus încoace ! Fac o treabă foarte grea. Aceștia mențin traficul de mărfuri și bunuri și asigură o aprovizionare stabilă. Pentru a face acest lucru, ei înșiși trebuie să fie bine îngrijiți, aprovizionați cu alimente, să aibă la dispoziție toalete și dușuri pe autostrăzi și în centre logistice.

Mâncare caldă „la pachet”
Stațiile de alimentare din rețeaua Tank & Rast sunt deschise tuturor călătorilor non-stop. În plus, Tank & Rast a extins în mod special gama de preparate calde pentru a oferi șoferilor posibilitatea de a le lua la pachet. Prețurile încep de la 2,99 de euro.
„În plus, T&R a luat câteva măsuri imediate: în primul rând, folosim propria echipă de angajați pentru a verifica dacă instalațiile sanitare din rețeauă de benzinării sunt curățate corespunzător. Acolo unde este necesar, apelăm imediat la furnizori suplimentari de servicii de curățenie. În al doilea rând, verificăm ca în locațiile noastre să există o toalete și dușuri disponibile constant”, arată Tank&Rast care susține că accesul la dușuri și toalete este gratuit.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.