Logo
Imprimă această pagină

Milioane de euro aruncați pentru deszăpezire

Milioane de euro aruncați pentru deszăpezire

Direcţia de drumuri judeţene Caraş-Severin a cumpărat servicii de deszăpezire de la patru firme, în valoare de 10,367 milioane de lei (2,25 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).


Firmele care au câştigat contracte sunt AMM Construct 2015 din Timişoara, Ardelean Company Nord Vest din Baia Mare, CLR Denis Montaj din Reşiţa şi Tudor Alin din localitatea Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin.

Numărul de oferte primite, în cadrul licitaţiei, a fost de cinci, toate fiind declarate admisibile, scrie news.ro.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar contractele nu vor putea fi subcontractate, potrivit anunţului.

În luna august, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a semnat cu Cefin Trucks contracte de furnizare a 103 autobasculante noi, cu configuraţie 6x4, dotate cu lamă pentru zapadă şi răspanditor de materiale antiderapante. Valoarea totală a contractului este de 9,8 milioane de euro şi include un pachet de servicii care urmează să se deruleze pe parcursul a doi ani.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.