Logo
Imprimă această pagină

Milano: Un român a furat buldozerul muncitorilor din piaţa Leonardo Da Vinci Recomandat

Milano: Un român a furat buldozerul muncitorilor din piaţa Leonardo Da Vinci

Un român a furat buldozerul folosit la reparaţiile pieţei Leonardo Da Vinci din Milano, în timp ce muncitorii se aflau în pauza de masă.

Muncitorii care efectuau reparaţii în Piazza Leonardo Da Vinci din Milano s-au oprit pentru pauza de masă şi s-au strâns să mănânce în jurul unei mese. La un moment dat, au auzit cum motorul buldozerului porneşte şi au privit stupefiaţi cum persoana de la volanul acestuia încearcă să părăsească piaţa cu el, informează milano.repubblica.it
Oamenii au sunat imediat la 112, poliţiştii ajungând în câteva minute, folosindu-se de autospeciala de Poliţie ca să-i blocheze calea, în timp ce muncitorii se chinuiau să deschidă uşa utilajului, de la volanul căruia românul facea tot felul de manevre, încercând să întoarcă buldozerul.
Pentru că s-a blocat la un moment dat cu buldozerul într-o groapă, printre bolovani, românul a coborât şi a început să arunce cu bucaţi de ciment şi pavaj în poliţiştii şi muncitorii care încercau să-l prindă. În cele din urmă, românul s-a predat.
El a fost arestat și este acum cercetat pentru tentativă de furt.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.