MHS Truck & Bus Group susține festivalul online de promovare a culturii, tradițiilor și a turismului în zona satelor săsești

MHS Truck & Bus Group susține festivalul online de promovare a culturii, tradițiilor și a turismului în zona satelor săsești

În lunile iulie și august, MHS Truck & Bus Group este aproape de inițiativele de promovare ale turismului intern și a culturii din diverse zone ale țării, susținând funcționarea economiei, în această perioada dificilă.

Implicarea în susținerea și dezvoltarea comunității au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru MHS Truck & Bus Group.

Anul acesta este unul special având în vedere situația cauzată de pandemie, care ne obligă să ne adaptăm unor situații și obiceiuri noi. Pe lângă susținerea constantă și activă a transporturilor vitale în această perioadă pentru asigurarea bunurilor necesare, asigurarea locurilor de muncă ale angajaților săi și crearea unor noi locuri de muncă, grupul se implică activ și în promovarea și dezvoltarea turismului intern, astfel contribuind la susținerea economiei.

Festivalul Săptămâna Haferland este un proiect cultural important pentru MHS Truck & Bus Group, un eveniment pe care l-a susținut înca de la prima sa ediție, desfășurată în 2012.

Anul acesta, Festivalul Săptămâna Haferland se va desfășura online, din responsabilitate față de comunitate și față de vizitatori, promovând prin intermediul programului său zona, tradițiile, obiceiurile și turismul în satele săsești din Transilvania. Festivalul va avea loc între 31 iulie și 02 august, pe canalele Social Media ale evenimentului Săptămâna Haferland.

“Inițiativă specială de anul acesta a Festivalului Săptămâna Haferland este susținută de MHS Truck & Bus Group din dorința de a promova turismul intern și cultura din diverse zone ale țării, respectând toate condițiile de siguranță în vigoare.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.