Mesajul unei tinere, din camionul în care au fost găsiţi morţi 39 de oameni: "Îmi pare rău mami, mor, te iubesc"

Mesajul unei tinere, din camionul în care au fost găsiţi morţi 39 de oameni: "Îmi pare rău mami, mor, te iubesc"

O tânără din vietnam s-ar fi aflat printre cei 39 de migranți care au pierit în camera frigorifică a unui TIR, la minus 25 de grade Celsius, iar fata ar fi reuşit să-i trimită câteva mesaje mamei sale, în timp ce TIR-ul se afla pe ruta din Belgia, cu doar două ore înainte de intrarea camionului în Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

"Îmi pare rău mami, mor, nu pot respira" şi "te iubesc", au fost doar câteva dintre mesaje înspăimântătoare, pe care mama fetei le-a primit. Femeia susţine că fata sa, Pham Thi Tra My, în vârstă de 26 de ani, s-ar fi aflat în camionul groazei şi a cerut ambasadei să-i spună daca tânăra se află printre cele 39 de persoane găsite decedate în camera frigorifică a camionului.

"Îmi pare rău, mamă. Călătoria mea în străinătate nu a reușit. Mamă, te iubesc atât de mult. Mor pentru că nu pot respira", i-a mai scris fata mamei sale.

Tânăra ar fi plătit 30.000 de lire sterline pentru a ajunge în Anglia
Familia fetei pretinde că tânăra ar fi plătit contrabandiștilor 30.000 de lire sterline pentru a ajunge în Marea Britanie prin China, în căutarea unei vieți mai bune.

Ambasada Vietnamului la Londra a confirmat că a primit solicitări din partea familiilor vietnameze, care au cerut ajutor pentru a afla dacă rudele lor se află printre victimele găsite fără viaţă în camion.

Se consideră că Tra My se numără printre cele opt femei și 31 de bărbați, ale căror trupuri fără viaţă au fost descoperite în interiorul containerului unui camion, miercuri dimineață.

Poliția a spus iniţial că toţi oamenii din camion era migranţi chinezi, însă ultimele informaţii par să sugereze că unele dintre victime ar fi provenit din Vietnam.

Arestări şi percheziţii la toate persoanele implicate
Mo Robinson, un irlandez în vârstă de 25 de ani, şoferul TIR-ului, a fost arestat. De asemenea, ultimii proprietari ai containerului, Joanna Maher, în vârstă de 38 de ani, și soțul ei Thomas, de 38 de ani, din Warrington au fost reţinuţi sub suspiciunea a 39 de acuzații de omor.

Poliţiştii britanici continuă ancheta, cu percheziţii la firma de transport pe care era înregistrat camionul, dar şi la alte persoane considerate complice la transportul migranţilor.

Şoferul TIR-ului ar fi leşinat când a descis uşa containerului
Şoferul TIR-ului în care au murit 39 de oameni a leşinat în momentul în care a ajuns la destinaţie şi a deschis remorca pentru a lua anumite documente.

'Când a deschis remorca şi a văzut toate cadavrele a fost oripilat şi a leşinat, la fel cum oricine ar fi făcut-o. El a fost cel care a sunat la Ambulanţă, iar apoi medicii au alertat Poliţia', a declarat un prieten al şoferului pentru DailyMail.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.