Mergea cu 123 de kilometri pe oră printre vaci și oi

Mergea cu 123 de kilometri pe oră printre vaci și oi

Un şofer din Cluj a fost surprins de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din judeţul Sălaj cu o viteză de 123 kilometri la oră. 

"La data de 23 octombrie, un clujean de 40 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 1C, prin localitatea Bîrsău Mare, cu o viteză de 123 Km/h. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în sumă de 1.305 lei. Ca măsură complementară, permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile", se arată într-un comunicat dat publicităţii marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au intensificat în ultimele zile acţiunile pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranţa traficului, conducând cu viteză excesivă, zeci de conducători auto fiind sancţionaţi. 

Ca urmare a neregulilor constatate. au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.435 lei. Alte 43 de sancţiuni, în valoare de 9.530 de lei, au fost aplicate conducătorilor auto pentru diferite abateri de la normele rutiere, menţionează sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.