Logo
Imprimă această pagină

Mașina ministrului Apelor a rămas împotmolită în nămol

Mașina ministrului Apelor a rămas împotmolită în nămol

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a mers, marți, în satul Corod, din județul Galați, unde au avut loc inundații, iar când delegația era pe drumul spre malul pârâului care s-a revărsat, una dintre mașini a rămas blocată în noroi. Deneș și primarul au împins vehiculul.

Ministrul Apelor a inspectat localitatea Corod, unde au avut loc inundații, după ce un pârâu s-a revărsat. El a vrut să supravegheze modul în care sunt evaluate pagubele din gospodării și din zonele agricole, pentru ca, în funcție de rezultatele evaluărilor, oamenii să primească ajutoare de la stat.

În timpul vizitei, una dintre mașinile din convoiul demnitarului a rămas blocată în noroi. Deneș, ajutat de primarul comunei și de alți oameni, a împins autoturismul.

În timp ce ministrul vizita satul gălățean, localnicii încercau să scoată noroiul din case.

"Acum strângem, curățăm. A fost multă apă, până aici, sus. Apa a venit în două reprize, ne-am speriat tare. Am stat în prispă, dacă venea mai tare ne urcam în pod, urcam în pod cu scara”, a povestit o localnică, citată de Mediafax.

Primarul comunei inundate i s-a plâns ministrului spunându-i că autoritățile centrale nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina producerea inundațiilor în zonă, deși comuna a fost lovită și în urmă cu șase ani de două inundații puternice. De atunci, singurele lucrări de apărare au fost făcute cu banii comunității.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.