Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste două utilaje grele şi a luat foc

Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste două utilaje grele şi a luat foc

O maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat, duminică, peste două utilaje grele de pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi a luat foc. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi s-a prezentat mai târziu la secţie să spună ce s-a întâmplat.


Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanţa), respectiv în zona comunei Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.

„Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă ( în această perioadă au demarat lucrări de reparaţii ale sistemului rutier), un şofer care se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză şi un compactor. Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază şi a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina lor de Facebook.

 

Oamenii legii fac verificări în acest caz.

Traficul rutier nu a fost afectat din cauza accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.