Logo
Imprimă această pagină

Marea Britanie. Bariera mobilă de pe M20 pentru camioane repusă în funcțiune Recomandat

Marea Britanie. Bariera mobilă de pe M20 pentru camioane repusă în funcțiune

 Sistemul care restricționează traficul cunoscut drept Operațiunea Brock de pe M20 este din nou în vigoare de luni, a confirmat Highways England.

Autoritățile spun că ridicarea restricțiilor anti-COVID în Marea Britanie (19 iulie), denumită de mulți „ziua libertății”, a necesitat repunerea în vigoare a sistemului de bariere mobile pentru a face față creșterii numărului de pasageri. Este o măsură de precauție luată de guvern și de Kent Resilience Forum anticipând creșterea traficului prin Eurotunnel sau Portul Dover. Operațiunii Brock consistă dintr-un proiect de evaluare a traficului A20 Dover și din bariera mobilă de pe M20. Proiectul de evaluare a traficului A20 Dover restricționează accesul camioanelor până când spațiul devine disponibil în portul Dover.

Camioanele care merg spre port se încadrează pe banda din partea stângă a A20 după tunelul Roundhill. Pentru a instala barierele, M20 a fost închisă sâmbătă seara (17 iulie) între orele 7 și 9, ambele căi fiind redeschise până la 8 dimineața duminică, 18 iulie. „Considerăm că este decizia corectă de a reporni bariera în cazul în care nivelurile de vehicule grele și mașini care se îndreaptă spre graniță ar fi ridicate „Bariera de pe M20 va fi desigur menținută sub supraveghere constantă și o vom înlătura cât mai curând posibil”, spun oficialii. O restricție de 40 km / h se va aplica tuturor vehiculelor care se apropie de Dover prin A20.

Detalii AICI

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.