Logo
Imprimă această pagină

Maramureș. Șofer profesionist, mort după ce s-a răsturnat cu camionul Recomandat

Maramureș. Șofer profesionist, mort după ce s-a răsturnat cu camionul

Șoferul profesionist care a murit, în seara zilei de duminică, 13 septembrie 2020, după ce s-a răsturnat cu camionul într-o curbă, între localitățile Coroieni și Drăghia, Maramureș, era din Rohia și avea 42 de ani.

Cristian Onija a lăsat în urma lui doi copii.Duminică seară, în jurul orei 21.45, un grav accident de circulație s-a produs pe DJ 109F, în jurul orei 21.45.
La intrare în localitatea Drăghia, dinspre Coroieni, un șofer profesionist a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi, la o curbă spre dreapta, s-a răsturnat cu camionul în afara carosabilului.
La faţa locului s-au deplasat echipaje SAJ Tg Lăpuș și descarcerarea, dar, din păcate, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic, el fiind practic strivit în cabina camionului.
Cristian Onija a fost pronunțat decedat la locul accidentului.
Din primele informații, bărbatul de 42 de ani nu purta centură de siguranță, iar camionul avea viteză, în momentul producerii tragediei.
"Aseară, în jurul orei 21.45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 109F.
Între localitățile Coroieni și Drăghia, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată prin indicatoare, conducătorul unui TIR, un bărbat de 42 de ani din Rohia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
În urma impactului conducătorul auto a decedat. Acesta nu purta centura de siguranță", a transmis IPJ Maramureș.
Şoferul profesionist era din Rohia, avea 42 de ani şi a lăsat în urma lui doi copii.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.