Logo
Imprimă această pagină

Italia. Şofer profesionist român, ucis în Italia de doi colegi care au vrut să îi ia cheile Recomandat

Italia. Şofer profesionist român, ucis în Italia de doi colegi care au vrut să îi ia cheile

Un şofer profesionist român, în vârstă de 30 de ani, a fost omorât în Italia, într-o benzinărie din Vitinia (periferia Romei), de alţi doi şoferi, tot români, care au vrut să îi ia cheile camionului pentru că era beat.

Totul s-a întâmplat pe 28 mai 2019, în jurul orei 18.00, în faţa unui bar din benzinăria Keropetrol, de pe via Ostiense din Vitinia.
Şoferul român a oprit camionul în benzinărie şi apoi a intrat în bar, acolo unde s-a întâlnit cu alţi doi şoferi români.
La un moment dat, tânărul de 30 de ani a încercat să plece, însă a fost oprit de cei doi şoferi români, care i-au luat cheile de la camion.
Între şoferul român şi colegii săi a izbucnit un scandal, iar unul dintre cei doi colegi l-a împins pe şofer, notează conosciroma.it.
Acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a împiedicat şi a căzut pe asfalt. În căzătură, tânărul de 30 de ani s-a lovit cu capul de o bordură şi a murit pe loc.
Fără să realizeze că şoferul român a murit, cei doi colegi l-au pus în camion, au chemat o ambulanţă şi apoi au plecat.
Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa românului, iar poliţiştii au deschis o anchetă.
În scurt timp, cei doi şoferi români au fost identificaţi, iar acum au fost puşi sub acuzare pentru omor neintenţionat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.