Logo
Imprimă această pagină

Italia își deschide granițele pentru toți cetățenii europeni din 3 iunie Recomandat

Italia își deschide granițele pentru toți cetățenii europeni din 3 iunie

Italia își va deschide granițele pentru cetățenii din toate țările Uniunii Europene, fără a fi necesară carantinarea, începând din 3 iunie.

Anunțul a fost făcut de premierul italian, în camera inferioară a Parlamentului.
Măsura a fost luată în contextul eforturilor de "relansarea a economiei" în Peninsulă, a declarat Giuseppe Conte, potrivit CNN.
Astfel, din 3 iunie, frontierele Italiei se vor deschide pentru toate țările din UE. Vor fi incluși și britanicii, care acum sunt în afara blocului comunitar.
Premierul a confirmat, de asemenea, că nu va fi necesară carantinarea.
Cu toate acestea, nu a spus ce se va întâmpla dacă rata contagiunii începe să crească.
Giuseppe Conte a precizat că toți cei care intră în Italia vor trebui să poarte măști de protecție și să respecte măsurile de distanțare socială.
La rândul său, ministrul Transporturilor, Paola de Micheli, a declarat, în cadrul unei sesiuni parlamentare, că Italia va începe redeschiderea tuturor aeroporturilor sale cu data de 3 iunie.
"Va fi posibil să se redeschidă toate aeroporturile începând cu 3 iunie, când transferurile sunt din nou permise", a spus oficialul italian.
De Micheli a precizat că limitările inter-regionale și internaționale actuale se vor încheia, de asemenea, și pentru transportul public în interiorul țării.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.