Logo
Imprimă această pagină

Italia. Doi șoferi profesioniști români, soț și soție, striviți în cabină Recomandat

Italia. Doi șoferi profesioniști români, soț și soție, striviți în cabină

Doi tineri șoferi profesioniști români, soț și soție, au fost striviți în cabină în Italia, la o zi după ce s-au întors din concediu.

Un alt camionagiu le-a ieșit în cale, fără să se asigure. Doi tineri români, soț și soție, colegi de echipaj pe un camion în Italia, au fost victimele unui accident cumplit miercuri, 01 octombrie 2020, pe A7 Milano-Genova, în dreptul ieșirii de pe autostradă spre Tortona și intersecția cu A26.
Cei doi șoferi români preluaseră camionul de la Brescia, la 160 de kilometri distanță de locul accidentului. Soțul era la volan când un alt camion a ieșit dintr-un refugiu SOS fără să se asigure, iar românul n-a mai putut evita impactul.
El și tânăra lui soție au fost grav răniți și transportați la spital, unde femeia a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.
Cei doi sunt în afara vreunui pericol de moarte, dar, dacă lucrurile evoluează conform previziunilor medicilor, bărbatul va fi externat în câteva zile. Soția lui va mai rămâne sub observație, în spital.
Cei doi tineri șoferi români se întorseseră în Italia doar de o zi, din țară, unde petrecuseră concediul. Era prima lor cursă după vacanță. Cei doi, pasionați de camioane, sunt căsătoriți de un an.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.