Germania. Un şofer profesionist s-a urcat din mers în cabină pentru a opri camionul șoferului mort Recomandat

Germania. Un şofer profesionist s-a urcat din mers în cabină pentru a opri camionul șoferului mort

Un accident dramatic a fost evitat după ce unui șofer profesionist i s-a făcut rău și a murit la volanul camionului care rula pe o șosea din Germania.

Un alt şofer de camion s-a urcat din mers în cabină și a oprit camionul.
În timp ce conducea pe A 1, în Germania, un șofer de camion a murit la volan. Vehiculul său continua să meargă şi doar intervenția mai multor camioane și a unui şofer curajos, de 43 de ani, a făcut ca o tragedie şi mai mare să fie împiedicată.
Poliţia germană, citată de rp-online.de, a anunţat că, miercuri seara, în timp ce rula pe A1, un şofer de camion a murit, între Leverkusen şi Remscheid. Camionul de 40 de tone s-a deplasat de pe banda dreaptă spre stânga cu viteză redusă, a lovit parapetul din mijlocul autostrăzii şi a continuat să ruleze.
Un şofer de camion a coborât din cabină şi a început să alerge pe lângă camionul care avea o viteză de aproximativ 15 km la oră. A apărut şi o maşină de poliţie şi fără să anunţe pe nimeni şoferul de camion de 43 de ani s-a urcat pe bara din spate a acesteia, a lovit geamul de la pasager de la cabină cu un ciocan şi, deschizând portiera, s-a urcat apoi la volan şi a oprit mastodontul.
Şoferul erou s-a tăiat destul de tare la mâini, dar a fost îngrijit la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul care a căzut cu capul pe volan, doar au constatat decesul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.