Logo
Imprimă această pagină

Germania. Un mort și un rănit sub semiremorca unui șofer profesionist român Recomandat

Germania. Un mort și un rănit sub semiremorca unui șofer profesionist român

Un om a murit și altul a fost grav rănit într-un accident pe o autostradă din Germania, după ce BMW-ul în care se aflau s-a înfipt sub camionul condus de un șofer profesionist român.

Potrivit Sauerland Kurier, șoferul român a avut un șoc atunci când a văzut cum arată autoturismul.
Pe autostrada A2, în direcția Hanovra, a avut loc sâmbătă un accident între intersecțiile Porta / Minden și Veltheim. Șoferul unui BMW care circula pe banda dreaptă într-o zonă cu trei benzi pe sens a schimbat banda fără să se asigure și a lovit o Skoda care circula regulamentar pe banda a doua. Din impact, Skoda a fost proiectată dincolo de banda trei, spre stânga, în parapetele de pe mijlocul autostrăzii. BMW-ul a ricoșat sub semiremorca unui camion condus de un șofer român și efectiv a fost strivit acolo din impactul care a avut loc când ambele mașini erau în mers. Șoferul de 51 de ani al mașinii n-a supraviețuit.
Efectiv autoturismul s-a blocat sub camion și șoferul român a reușit să frâneze după zeci de metri. Pompierii au reușit să-i descarcereze și să-i scoată din BMW pe șoferul de 51 de ani și pe fiul lui de 18 ani, dar primul a murit la scurtă vreme după aceea, la spital. Tânărul e încă în stare critică. Șoferul de 41 de ani de la volanul autoturismului Skoda a fost rănit ușor, în vreme ce șoferul român de 43 de ani n-a suferit nicio rană fizică, dar a fost șocat când s-a dat jos de la volan și a văzut cum arată mașina izbită de camionul lui, având nevoie de consiliere psihologică.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.