Logo
Imprimă această pagină

Germania. Tânăr mort în Mercedesul intrat în camionul unui șofer profesionist român Recomandat

Germania. Tânăr mort în Mercedesul intrat în camionul unui șofer profesionist român

Un șofer profesionist român a fost găsit într-o parcare, în Germania, înspăimântat, după ce un tânăr a murit în Mercedesul intrat în camionul său.

Românul a plecat de la locul impactului, dar a anunţat accidentul la numărul de urgenţă.
Un accident cumplit a avut loc, luni 17 februarie 2020, după-amiază, pe autostrada germană A9, în apropiere de Nurnberg. Un tânăr şofer de 21 de ani a murit pe loc în Mercedesul său, după ce a intrat în spatele unui camion condus de un şofer profesionist român. Bolidul a ricoşat de acolo în parapetele de beton de pe centrul şoselei.
După cum relatează poliția, tânărul de 21 de ani a murit într-un mod oribil. În jurul orei 12 p.m., cu puțin timp înainte de intersecția de la Hormersdorf , bărbatul din Munchen a lovit din spate un camion cu Mercedesul său. Apoi, mașina s-a ciocnit de parapetele de beton din stânga.
Camionul implicat în accident a fost găsit la scurt timp în parcarea din Sperbes, în apropiere de locul impactului. Între timp, șoferul român, 32 de ani, a sunat la 911 și a raportat un accident. În spatele semiremorcii frigorifice se vedeau clar urmele impactului cu Mercedesul, scrie merkur.de.
Pagubele impactului devastator se ridică la 40.000 de euro.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.