Germania. Tânăr mort în Mercedesul intrat în camionul unui șofer profesionist român Recomandat

Germania. Tânăr mort în Mercedesul intrat în camionul unui șofer profesionist român

Un șofer profesionist român a fost găsit într-o parcare, în Germania, înspăimântat, după ce un tânăr a murit în Mercedesul intrat în camionul său.

Românul a plecat de la locul impactului, dar a anunţat accidentul la numărul de urgenţă.
Un accident cumplit a avut loc, luni 17 februarie 2020, după-amiază, pe autostrada germană A9, în apropiere de Nurnberg. Un tânăr şofer de 21 de ani a murit pe loc în Mercedesul său, după ce a intrat în spatele unui camion condus de un şofer profesionist român. Bolidul a ricoşat de acolo în parapetele de beton de pe centrul şoselei.
După cum relatează poliția, tânărul de 21 de ani a murit într-un mod oribil. În jurul orei 12 p.m., cu puțin timp înainte de intersecția de la Hormersdorf , bărbatul din Munchen a lovit din spate un camion cu Mercedesul său. Apoi, mașina s-a ciocnit de parapetele de beton din stânga.
Camionul implicat în accident a fost găsit la scurt timp în parcarea din Sperbes, în apropiere de locul impactului. Între timp, șoferul român, 32 de ani, a sunat la 911 și a raportat un accident. În spatele semiremorcii frigorifice se vedeau clar urmele impactului cu Mercedesul, scrie merkur.de.
Pagubele impactului devastator se ridică la 40.000 de euro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.