Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Germania. Șofer profesionist român, cu camionul legat de o masă din parcare Recomandat

VIDEO. Germania. Șofer profesionist român, cu camionul legat de o masă din parcare

Un șofer profesionist român care circula pe A45 i-a făcut pe alți participanți la trafic să sune la poliție, miercuri, 1 iunie 2022.

germania parc

Când agenții au dat de el, au descoperit că șoferul își legase camionul de o masă de beton dintr-o parcare, informează site-ul Poliției germane.

Lipsa asigurării încărcăturii a forțat un șofer să se oprească la parcarea Hirschkopf, de pe A45. Deoarece încărcătura amenința să alunece de pe camion, el a legat-o rapid de o masă și o bancă. În jurul orei 10:00, utilizatorii de drum îngrijorați de pe linia Sauerland, în direcția Hanau, au raportat un camion înmatriculat în România a cărui încărcătură a alunecat în mod evident și amenința că va cădea de pe remorcă.

Până când o patrulă de la Poliția Autobahn Mittelhessen a reușit să ajungă din urmă camionul, șoferul își dăduse seama, evident, de asta și se îndreptase spre zona de odihnă „Hirschkopf”. Acolo a folosit o măsură creativă pentru a preveni căderea de pe remorcă a unor părți din încărcătura sa, mai multe pachete de foi trapezoidale cu o greutate totală de 5,3 tone: a apucat mai multe curele de ancorare, le-a atașat de o masă și o bancă de beton și le-a tensionat. Șoferul român a fost inventiv, au spus despre el polițiștii germani.

Patrula poliției de autostrăzi a rămas uimită când a examinat operațiunea neconvențională de salvare. Combinația dintre asigurarea incorectă a încărcăturii cu o structură dreptunghiulară din lemn și fixarea acesteia cu chingi metalice care s-au flambat sub greutatea tablei și o semiremorcă nepotrivită pentru acest tip de transport a făcut ca încărcătura să devină periculos de deformată, au declarat polițiștii.

După ce tabla trapezoidală superioară a fost reîncărcată cu o macara și asigurarea încărcăturii a fost verificată de poliție, oamenii legii au permis autovehiculului să-și continue deplasarea.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.