Logo
Imprimă această pagină

Germania. Șofer profesionist, dat dispărut, găsit în cabină cu ulcer perforat Recomandat

Germania. Șofer profesionist, dat dispărut, găsit în cabină cu ulcer perforat

Un șofer profesionist, dat dispărut de patron, de două zile, a fost găsit de Poliţie, în Germania, zăcând în camion, cu perdelele trase la cabină.

De pe 10 ianuarie 2020, patronul nu mai ştia nimic de angajatul lui și, pe 12 ianuarie, a decis să anunţe poliţia.
Întâmplarea a fost povestită într-o postare pe contul oficial de Facebook al Poliţiei din Brandemburg, cea care a reuşit să dea de urma camionului.
"Pe 10.02, un patron îngrijorat ne-a anunţat că, de două zile, unul dintre şoferii lui e dat dispărut, cu tot cu camion. Am plecat în căutarea lui și am găsit camionul într-o stație de odihnă pe A10.
Perdelele cabinei erau trase, astfel încât nu era posibil să vedem ceva în interior. Ne temeam de ce e mai rău. După o bătaie în uşă, șoferul a deschis, totuși. Era evident că nu se simțea bine. S-a curbat și se ținea de stomac, îl durea.
Am solicitat ajutor la serviciul de urgenţă medicală, l-au dus imediat pe bărbat la spital. Acolo, medicii au găsit un ulcer perforat care i-ar fi putut aduce moartea.

facebook politie germana


A fost operat de urgență în aceeași zi și este încă sub tratament medical. Dar, datorită salvării rapide, ce e mai rău a putut fi evitat. Recuperare plăcută vă dorim!", au scris poliţiştii.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.