Logo
Imprimă această pagină

Germania a redeschis parcarea A43 Speckhorn. Zeci de locuri pentru camioane Recomandat

Germania a redeschis parcarea A43 Speckhorn. Zeci de locuri pentru camioane

După partea de est, autostrada Westfalia a redeschis și partea de vest a zonei de odihnă A43 Speckhorn (direcția Wuppertal) lângă Recklinghausen. Aceasta înseamnă că șoferii de camioane au peste 50 de locuri de parcare suplimentare disponibile pe cele două sisteme PWC moderne (parcare cu toaletă).

Recklinghausen. Autostrada Westfalia a redeschis partea de vest a zonei de odihnă A43 Speckhorn (direcția Wuppertal) lângă Recklinghausen vineri la zece săptămâni după partea de est. Aceasta înseamnă că șoferii de camioane au peste 50 de locuri de parcare suplimentare disponibile pe cele două sisteme PWC moderne (parcare cu toaletă). Construcția pe Speckhorn-West a început în martie 2020.

Direcția de deplasare Wuppertal : 45 de mașini, 35 de camioane și 4 locuri de parcare pentru autobuze
anterior 42 de locuri de parcare pentru mașini și 6 camioane
Conducerea în direcția Münster : 27 de locuri de parcare pentru mașini, 32 de camioane și 4 autobuze
anterior 36 de locuri de parcare pentru mașini și 6 camioane

Există, de asemenea, o bandă de parcare pe ambele părți pentru sarcini grele. Pentru a proteja șoferii de camioane care se odihnesc pe instalație, a fost construită o barieră fonică între autostradă și zona de odihnă.

„Cu un total de peste 50 de locuri noi de parcare pentru camioane pe A43, am îmbunătățit și mai mult oferta noastră pentru șoferii de camioane. Sistemul Speckhorn PWC este cu adevărat impresionant și invită toți utilizatorii drumului să ia o pauză ”, spune planificatorul Jörg Nippert de pe autostrada Westfalia.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.