Logo
Imprimă această pagină

Franţa. Un şofer profesionist a murit de infarct și camionul aproape a căzut în mare Recomandat

Franţa. Un şofer profesionist a murit de infarct și camionul aproape a căzut în mare

Un camion a deviat brusc de pe traiectoria normală şi s-a îndreptat spre balustrada punţii de legătură cu feribotul, lovind-o cu putere.

Incidentul s-a produs, ieri, 26 septembrie 2021, seară, în portul Dunkirk din Franţa, în momentul în care vehiculele ieşeau de pe feribotul care face legătura cu Marea Britanie.

Cabina camionului a ajuns suspendată, la un pas de la căderea în mare, la fel ca şi o parte a remorcii, care a rămas suspendată deasupra platformei, fiind singura care ţinea echilibrul capului tractor, ca acesta să nu cadă în mare.

Salvatorii au acţionat imediat, întrucât au observat că şoferul de camion se afla în interior, dar era inconştient.

Aceştia au reuşit să ajungă la el cu o macara, însă au constatat decesul acestuia. Ulterior, medicii au presupus că acesta ar fi făcut un infarct miocardic la volan, în momentul când cobora de pe feribot, dar cauzele medicale exacte urmează a fi stabilite de anchetă.

Cert e că şoferul nu a mai putut fi salvat, iar camionul suspendat a necesitat multe ore de muncă a serviciilor speciale, pentru a fi repus pe platformă. Mai mult de 50 de pompieri şi salvatori au participat la operaţiunea de recuperare.

sofer mort feribot

sofer mort feribot 2

sofer mort feribot 3

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.