Logo
Imprimă această pagină

Franța. Șofer profesionist român, anchetat pentru doi morți, eliberat după ce anchetatorii au descoperit noi detalii Recomandat

Franța. Șofer profesionist român, anchetat pentru doi morți, eliberat după ce anchetatorii au descoperit noi detalii

Un șofer profesionist român a fost reținut după ce sub camionul lui, care era parcat neregulamentar, a intrat un Renault Clio, iar cei doi tineri din autoturism au murit.

Noile detalii descoperite de anchetatori au dus la eliberarea românului, scrie cotidianul regional La Voix du Nord.
Accidentul s-a produs sâmbătă, 24 aprilie 2021, la ora 22:50, pe drumul care deservea depozitele de logistică din Lauwin-Planque, inclusiv cel al Amazon. Un șofer român și-a parcat camionul pe marginea drumului, era în cabină când a avut loc impactul. Din spate a venit un Renaul Clio condus de Pierre, un tânăr de 25 de ani, alături de el iubita lui, Karine, 20 de ani. Fata lucra la depozitul Amazon și Pierre tocmai o luase de la serviciu. Mașina în care erau cei doi s-a înfipt violent sub camionul românului.
Șoferul român, rănit ușor și el, a fost arestat în aceeași seară și interogat în mai multe rânduri. Între timp, el a fost eliberat și sursa citată scrie că cel mai probabil nu se va deschide o acțiune penală împotriva lui. Chiar dacă era parcat neregulamentar, camionul era complet în afara căii de rulare de pe șosea. În plus, anchetatorii au descoperit că șoferul autoturismului Renault era sub influența alcoolului, iar martorii au povestit că circula cu viteză excesivă.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.