Franţa. Doi șoferi profesioniști români arestaţi pentru scandal și accident provocat intenţionat Recomandat

Franţa. Doi șoferi profesioniști români arestaţi pentru scandal și accident provocat intenţionat

Doi șoferi profesioniști români au fost arestați în Franța, după ce au făcut scandal și au provocat intenționat un accident, pe o autostradă pe care circulau aproape singuri.

Cei doi șoferi români sunt colegi de echipaj și au fost arestați, marți seara, pe A9, în apropiere de Herault, după un scandal uriaș în trafic și un accident provocat intenționat. Chiar dacă sunt aproape singuri pe autostrăzi, șoferii au găsit totuși un rival.
Cei doi români au avut ceva de împărțit pe șosea cu un coleg ucrainean, s-au șicanat cu el și, în timp ce ce îl depășeau, șoferul român care ocupa locul pasagerului i-a cerut celui ucrainean să deschidă geamul.
Acesta a făcut-o, au urmat insulte și înjurături, iar românul i-a aruncat o cutie în cap. În acel moment, șoferul ucrainean a intrat în panică, a pierdut controlul volanului și a intrat în lateral în camionul românilor, direct în rezervor.
Cei doi români au fost arestați de polițiștii francezi. Cel care era la volan a fost eliberat joi, în vreme ce al doilea, cel de pe locul din dreapta, urma să fie judecat pentru atac cu o armă, scrie 20minutes.fr.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.