Logo
Imprimă această pagină

FOTO! Pod de pe Centura Ploiești a căzut pe calea ferată

FOTO! Pod de pe Centura Ploiești a căzut pe calea ferată

Traficul feroviar este blocat, în Prahova, vineri, după ce o balustradă din beton de 15 metri de la un pod pietonal s-a desprins şi a căzut peste calea ferată, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari acţionează cu un echipaj pentru asigurarea zonei după ce o balustradă de 15 metri a căzut pe reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate.
Incidentul s-a petrecut între localităţile Moara Noua şi Bărcănesti, nefiind înregistrate victime, anunţă Vasiloae.
La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare Prahova au declarat că traficul feroviar este blocat pe ruta Ploieşti – Buzău.

Balustrada care a căzut este din beton şi cel mai probabil a căzut din cauza uzurii.
Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, circulaţia feroviară a fost oprită începând cu ora 9.00 pe ruta Ploieşti Sud - Ploieşti Est -Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact.
„Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti s-a deplasat deja la faţa locului, fiind de asemenea îndrumată pentru întervenţie şi o drezină pantograf pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact şi remedierea deranjamentelor„ arată sursa citată.
La această oră, 4 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu, respectiv IR 1570 (Galaţi - Bucureşti Nord) - staţionează în Valea Călugărească, IR 1573 (Bucureşti Nord - Galaţi) - staţionează în Ploieşti Sud, R 5054 (Adjud - Ploieşti Sud) - staţionează în Valea Călugărească şi IR 1732 (Galaţi - Braşov)- staţionează în Mizil.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.