Logo
Imprimă această pagină

Foto. Centura Bacău, mobilizare exemplare

Foto. Centura Bacău, mobilizare exemplare

Constructorul (UMB) are o mobilizare exemplară în teren și, doar într-o lună și jumătate de muncă, a reușit să avanseze vizibil la podul de 1,21 km peste Râul Bistrița (cea mai mare structură de pe lot).

Sunt lucrări și în alte puncte: forare piloți la pasajul peste calea ferată M500 și la cel pe DJ207F la nord de Săucești, iar podul peste Râul Precista și DJ207F începe "să iasă din pământ". Decopertări avem pe tot sectorul filmat, ba chiar zone destul de întinse unde s-au început terasamentele.

Contractul a fost semnat pe 22.12.2018 și are un termen de proiectare și execuție de 3 ani pentru toată centura (16,27 km de autostradă plus 14,54 km de drum național cu o bandă pe sens).

Într-un scenariu ultra-optimist, segmentul DN2 Sud-DN2 Nord (care conține A7) ar putea fi gata la finalul anului 2020, DACĂ se rezolvă la timp birocrația (exproprieri-mamut, relocări utilități, arheologie) și DACĂ antreprenorul general va păstra constant ritmul de lucru exemplar, cum rar s-a văzut pe șantierele din România. (Asociația Pro Infrastructură)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.