FOTO! A parcat pe două locuri de handicapat!

FOTO! A parcat pe două locuri de handicapat!

O tânără şi-a parcat maşina de teren pe două locuri destinate autovehiculelor persoanelor cu handicap. Întâmplarea a avut loc în parcarea subterană a mall-ului din municipul Târgu Jiu.

Fotografia cu cele două locuri de parcare speciale ocupate de bolidul tinerei a fost postată pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou-Targu Jiu“. Imediat, tânăra a reacţionat şi a răspuns într-un mod lipsit de respect:„Parchez unde vreau! (...) Mâine o parchez tot acolo. Măcar sa fiu in centrul atenţiei in fiecare zi“.
Imediat, un noian de mesaje critice au fost postate la adresa ei. Până la urmă, tânăra şi-a cerut scuze: „Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima data luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte , e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi , mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze de toată nebunia creată“. (adevarul.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.