Logo
Imprimă această pagină

FOTO! A intrat cu 140 la oră într-un CAMION. Nu a avut nicio șansă Recomandat

FOTO! A intrat cu 140 la oră într-un CAMION. Nu a avut nicio șansă

Accident groaznic pe DN 15, în zona Periş - Petelea, judeţul Mureş, acolo unde un tânăr de 21 de ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de TIR

Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru băiatul aflat la volan. Martorii spun că acesta conducea cu viteză.
Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.30, pe DN 15, în zona Periş - Petelea, când, maşina condusă de tânărul de 21 de ani a intrat frontal într-un TIR.
După zeci de minute de eforturi contra cronometru, echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.
"TIR-ul l-o dus vreo 100 de metri. Că a ajuns până pe partea cealaltă", spun martorii.

Tânărul conducea cu 140 de kilometri la oră
Din primele informaţii, se pare că maşina condusă de tânărul de 21 de ani a depășit o coloană de autoturisme, cu 140 de km/oră, a reintrat pe banda sa de mers, după care, fără nicio explicaţie, a reintrat uşor pe sensul opus, intrând frontal într-un TIR.
Impactul a fost atât de puternic, încât maşina băiatului a ajuns în proportie de 70% sub TIR.
Traficul în zonă a fost oprit vreme de mai multe ore.
În urma accidentului, din rezervorul TIR-ului s-au scurs pe şosea câteva sute de litri de motorină, iar o posibilă explozie putea face ca tragedia să fie şi mai mare.

Tragedie cu final anunţat
În urmă cu o săptămână, Florin a publicat pe Instagram o fotografie însoţită de un mesaj care au prevestit, parcă, nenorocirea de aseară: "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam".

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.