Logo
Imprimă această pagină

Fostul ministru al Transporturilor răfuială cu „actualul”: Ești ridicol

Fostul ministru al Transporturilor răfuială cu „actualul”: Ești ridicol

Fostul ministru al Tranporturilor, Lucian Șova (PSD), a avut, marți, în Parlament, un dialog tensionat, între patru ochi, cu actualul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc (PSD), la finalul ședinței comisiei de resort din Camera Deputaților unde cei doi au avut public un schimb de replici tăios în fața presei.

Șova i-a spus lui Cuc, în timpul ședinței, că în anul 2019 se vor realiza „maximum 50 de kilometri” de autostradă și că este „ridicol” orice alt pronostic guvernamental referitor la sute de km de autostrăzi inaugurat în acest an. De asemenea, PSD-istul i-a reproșat noului ministru că în domeniul transportului local, un act normativ din Guvern ar fi fost scris de patroni. Cuc l-a contrazis.

La finalul ședinței, Lucian Șova s-a dus la Răzvan Cuc și dialogul dintre cei doi a continuat în privat, fără microfoane.

Cei doi PSD-iști au profitat de un moment de „liniște” după ce majoritatea jurnaliștilor au ieșit din sală să-l aștepte la declarații pe Cuc.

Șova și Cuc au rămas câteva minute în sala de ședințe a comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaților și au discutat în contradictoriu, înconjurați de mai mulți angajați ai ministerului.

Vizibil iritat, Șova a continuat să-i spună lui Cuc că se fac „greșeli” în domeniul strategiei pe transporturi, în timp ce Cuc a adoptat o atitudine defensivă dar nu i-a dat dreptate lui Șova.

„Ce pot eu să fac?”, i-a repetat Cuc, lui Șova.

Schimbul de idei dintre cei doi a fost întrerupt când în sală a intrat un cameraman și cei din minister i-au atenționat pe Șova și Cuc că se filmează.

 

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.