Logo
Imprimă această pagină

Fondatorul Vio Transgrup a trecut în neființă Recomandat

Fondatorul Vio Transgrup a trecut în neființă

Viorel Angelescu, fondatorul Vio Transgrup, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare și s-a stins din viață într-un spital din București.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Viorel Angelescu, fondatorul Vio Transgrup. Suntem onorați ca te-am cunoscut, prietenii și colegii tăi. Te vom păstra în suflet și cu noi pe drumuri, prin activitatea desfășurata la VTG. Sincere condoleanțe familiei și suntem alături de voi!", a transmis echipa Vio Transgrup, potrivit gazetadambovitei.ro.
Flota Vio Trans Grup s-a specializat pe transportul de mărfuri cu valoare ridicată, căutând proactiv segmentele de nișă. Abordarea companiei merge în direcția oferirii de soluții clienților, prin care aceștia să-și rezolve problemele, să devină mai profitabili.
La începutul lunii februarie 2021, Compania de transport marfă International Alexander Holding (IAH) din Arad, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Apreutese, a obţinut acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea transportatorului de marfă Vio Transgrup din judeţul Dâmboviţa, business controlat de antreprenorul Viorel Angelescu.
Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, însă finanţarea acesteia a fost susţinută de UniCredit Bank, potrivit informaţiilor furnizate de oficialii de la International Alexander.
Vio Transgrup a fost înfiinţată în urmă cu 20 de ani în localitatea Ungureni de către antreprenorul Viorel Angelescu şi s-a remarcat iniţial prin faptul că a preferat să lucreze în Balcani, mai ales în Grecia, şi nu în vestul Europei, ca majoritatea operatorilor români. În anul 2014 a abordat însă un alt segment, mai exclusivist, acela al transportului de mărfuri de valoare, şi a început astfel să se deschidă şi spre Vest.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.