Logo
Imprimă această pagină

Făceau LIVE pe Facebook când au făcut un groaznic accident de mașină

Făceau LIVE pe Facebook când au făcut un groaznic accident de mașină

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost răniţi, în timpul nopţii de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe DN2, în zona popasului Tâmboeşti, judeţul Vrancea, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a lovit un cap de pod, transmite corespondentul MEDIAFAX. În timp ce rulau pe şosea, aceştia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului. 

 


Înregistrarea de pe Facebook are doar un minut şi 33 de secunde. În imagini apar cei patru tineri care au demarat dintr-o parcare într-o maşină cu volan pe dreapta, strigând „puneţi-vă centurile, decolăm, bagă muzică”.

Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta încearcă de mai multe ori să aşeze telefonul mobil într-o poziţe cât mai bună pentru realizarea filmării.

La un moment dat, imaginile se întrerup brusc în momentul în care maşina loveşte capul de pod.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, maşina în care se aflau cei patru tineri a derapat şi s-a lovit violent de un podeţ de pe DN2, în zona popasului Tâmboeşti.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă, a neatenţei la volan şi a carosabilului umed.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.