Logo
Imprimă această pagină

Elveţia. Şofer profesionist, decapitat în mers de panoul lateral al unei dube alimentare Recomandat

Elveţia. Şofer profesionist, decapitat în mers de panoul lateral al unei dube alimentare

Un şofer profesionist a fost decapitat în mers de panoul lateral al unei dube alimentare, pe o şosea din Elveţia.

Panoul a trecut prin parbrizul cabinei camionului și a acționat ca o ghilotină.
Accidentul de circulație a avut loc, luni, 13 ianuarie 2019, dimineața, la Baselstrasse, în Liesberg, puțin după ora 7:00, și s-a soldat cu moartea şoferului de camion. Acesta a fost lovit de panoul lateral al unei dube alimentare care circula în faţa lui.
În vârstă de 45 de ani, şoferul de camion, tată a doi copii, n-a avut nicio şansă să supravieţuiască. Panoul metalic din lateralul dubei, folosit ca acoperiş când din ea se vindeau produse alimentare, a pătruns prin parbriz exact în dreptul capului şoferului, scrie blick.ch.
Şoferul dubei, în vârstă de 33 de ani nu a fost rănit. El este un cunoscut comerciant local și e şocat şi incapabil să îşi explice ce s-a întâmplat.
"Șoferul decedat era unul dintre angajații noștri", spune Andy Luginbühl, directorul companiei de transport Thurtrans din Elveția de Est. Decedatul a fost alături de companie timp de doi ani.
„A fost căsătorit și tatăl a doi copii de vârstă școlară. Regretăm foarte mult accidentul”, spune Luginbühl. „Autoritățile ne-au informat că a fost complet nevinovat în acest accident.”, a adăugat șeful firmei de transport. Luginbühl a subliniat că angajatul său a fost un șofer foarte bun.
Conform constatărilor poliției din Basel-Landschaft, din motive care nu sunt încă neclare, „trapa laterală a depozitului de marfă” a vanului s-a deschis brusc.
Această „trapă de încărcare” este de fapt copertina unui camion alimentar din proprietatea lui Salvatore B. El locuiește la doar câțiva kilometri de locul accidentului. Un membru al familiei a declart că Salvatore B. nu dorește să vorbească despre accident în acest moment. „Este foarte rău mental”, a spus membrul familiei.
Vecinii explică faptul că Salvatore B. deține trei vehicule alimentare: o remorcă, o camionetă mică și una mare de livrare. El a inaugurat-o pe cea mare în vara anului 2019. Și asta la un depozit din Liesberg - la mai puțin de 100 de metri de locul accidentului. Cu camioanele sale de mâncare se afla pe drumuri în satele și orașele din regiune și oferea acolo specialități italiene.
Vecinul a declarat: „Pentru Salvatore B. accidentul este de două ori mai amar. Pentru că a trăit din această afacere de camioane alimentare.” Ca și fatalitatea, Salvatore B. este tatăl a doi copii.
Pe pagina de Facebook a șoferului camionului alimentar scrie: „Bună ziua, dr. Salvatore nu se află temporar pe locul său unde a avut un accident dimineața. E bine că nu este rănit. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere".
Pentru a clarifica cauza exactă a accidentului și evoluția accidentului, poliția Basel-Landschaft, în cooperare cu un procuror, au deschis o anchetă.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.